Koronaohjeistus 26.11.-11.12.

  • Mika 

Pirkanmaan koronanyrkki on antanut ohjeita liikuntaharrastustoiminnan rajoituksista ajalle 26.11.-15.12. Kts alla.

20-vuotiaiden ja sitä nuorempien kaikkea harrastustoimintaa voidaan jatkaa, mutta toiminnassa on kiinnitettävä erityistä huomiota turvalliseen toteuttamiseen (turvavälit, huutamisen ja tarpeettoman kokoontumisen välttäminen, sisääntulojen porrastaminen, pukuhuoneiden käytön ohjeistus, saattajat eivät tule harrastustiloihin, mahdollisuuksien mukaan ollaan ulkona).

Yli 20-vuotiaiden harrastustoiminnassa suositellaan, että ajalla 26.11. – 15.12. keskeytetään sisätiloissa tapahtuva joukkue- ja kontaktilajien harrastus-, ottelu- ja kilpailutoiminta. Rajoitus ei koske sellaista aikuisten harrastustoimintaa, jossa osallistujien turvavälit säilyvät tosiasiallisesti koko harjoituksen ajan. Mahdollisuuksien mukaan harrastukset kannattaa siirtää ulos.

Taekwon-Do Centerin toimintaa mukautetaan ohjeen mukaisesti. Aikaisempien hygieniaohjeiden lisäksi otamme käyttöön seuraavat toimenpiteet välittömästi.
– ohjaajat käyttävät kasvomaskia tai visiiriä myös harjoituksen aikana.
– lasten ja junioreiden harjoitukset jatkuvat kuten tähänkin asti
– aikuisten ryhmien aikatauluja ja salijärjestelyjä muutetaan niin, että käytössä on niin paljon tilaa, että osallistujien turvavälit säilyvät harjoituksen aikana:
Harmoniaryhmän kohdalla ei muutostarvetta
Aikataulumuutokset perjantaina 27.11. Pikku Tiikeri -alkeisryhmä alkaa poikkeuksellisesti jo klo 17:00, aikuisten ja nuorten alkeiskurssi alkaa poikkeuksellisesti vasta klo 18:00.
Aikuisten jatkoryhmän harjoitusajat ovat ennallaan, mutta käytössä on kolme salia.
Viimeinen kehonhuoltotunti pidetään 28.11. klo 11-12.15.
Vyökokeet aiheuttavat aikataulumuutoksia 4.-11.12. Vyökoejärjestelyistä tiedotetaan vielä erikseen!