Kevätkauden 2021 aloitus, lukujärjestys ja ryhmäjaot

  • Mika 

Kauden alussa noudatetaan väliaikaista lukujärjestystä. Pikku Tiikeri -ryhmät, sovelletun ryhmä ja tenavien sekä juniorien ryhmät jaetaan pienryhmiin A ja B. Näiden ryhmien harjoitukset ovat salilla. Myös aikuisten treenit aloitetaan pienryhmissä, mutta ne järjestetään ulkona Teivon parkkipaikalla. Aikuisten pienryhmät muodostetaan paikan päällä kulloisenkin osallistujamäärän mukaan. Pakkasraja -15 astetta.

Lasten ryhmille muodostuu väliaikaisessa lukujärjestyksessä poikkeuksellisesti vain yksi harjoituskerta viikossa, junioreille ja aikuisille kaksi kertaa. Lukujärjestyksestä näet harjoitusajat.

Syksyn alkeiskurssilla olleet siirtyvät jatkoryhmiin; yli 18-vuotiaat siirtyvät aikuisten jatkoryhmään ja muut joko junioriryhmään tai Pikku Tiikeri –ryhmiin; PT 1-4. Tällä kertaa jouduimme soveltamaan ryhmäjaossa iän mukaista jakoa, koska samana vuonna syntyneitä oli runsaasti, eikä ryhmän kokoa haluttu kasvattaa liikaa. Ryhmäjako nimilistoineen lähetetty sähköpostitse, voit siitä tarkistaa oman lapsesi ryhmän.

Lasten alkeiskurssi aloitetaan 18.1. alkavalla viikolla myös pienryhmissä, treenit kerran viikossa. Mikäli rajoitukset sallivat, niin kehonhuolto aloitetaan lauantaina 23.1., myös aikuisten alkeiskurssi alkaa ja aikuiset siirtyvät sisätiloihin 25.1. alkavalla viikolla.

Kun päästään palaamaan normaaliin lukujärjestykseen, on siinäkin joitakin muutoksia syyskauteen verrattuna. Ryhmien harjoitusaikoihin on tullut pieniä muutoksia. Lisäksi PT1- ja PT2-ryhmien toinen treeni on yhdistetty ja jaettu vyöarvon mukaisesti. Aikuiset ja juniorit alkavat treenata yhdessä sunnuntaisin vyöarvon mukaisissa ryhmissä. Alkeiskurssit ovat peräkkäin, jotta molemmat ryhmät pääsevät harjoittelemaan isommassa tilassa. Tulevan ’normaaliajan’ lukujärjestyksen voit ladata tästä.